Alexandra Golf Club

  Golfbaan toevoegen
Golfbanen in, Alexandra . Otago


Alexandra . South Africa
Alexandra Golf Club
 
Bedankt voor je reactie.
Verantwoordelijk: Dai Johns

Toegevoegd door: Cristina Nascimento
Meer foto´s van Alexandra Golf Club
Telefoon..: +64 3 448 8204
E-Mail......: alexandragolf@xtra.co.nz
Website...: http://www.alexandragolf.co.nz
Facebook: https://www.facebook.com/Alexandra-Golf-Club-155579316807319
Volgen naar locatie met GPS

Geweldige 18-holes golfbaan in het hart van Central Otago. De Alexandra Golf Course biedt een uitdaging voor golfers van alle niveaus.

Een verborgen juweeltje van een golfbaan aan de rand van de prachtige stad Alexandra in Central Otago. De golfclub werd opgericht in 1901 toen een kleine groep prominente lokale mannen zich verzamelden in het oude Bendigo Hotel en het plan bedachten voor een 9-holes golfbaan in het gebied dat nu tussen de begraafplaats en Brandon Street ligt. De baan werd later verplaatst naar het gebied op de top van Bridge Hill, nu "Old Golf Course Road" genoemd. De huidige 18-holes baan werd in het midden van de jaren zestig opgezet om aan de groeiende vraag naar de sport te voldoen.

De cursus is vlak maar golvend met goed geïrrigeerde met bomen omzoomde fairways van tee tot groen. Nauwkeurigheid is belangrijk om de ruwe gebieden te vermijden die bestaan ​​uit de droge overblijfselen van het oorspronkelijke woestijnachtige land en inheemse grassen. Slechts twee keer in de 18 holes speel je opeenvolgende holes van gelijke par. Het is een land van kwaliteitscursus dat het tot de beste 18-holes banen in zijn soort in Nieuw-Zeeland plaatst. Bezoekers zijn altijd welkom op onze clubdagen en open competities. Clubs, karren en buggy's plus al uw andere golfbehoeften zijn verkrijgbaar bij de Sub Par golfwinkel die 7 dagen per week geopend is. Na uw ronde kunt u genieten van een drankje in de bar of genieten van het uitzicht vanaf de patio van het clubhuis.

Slechts iets meer dan een uur rijden van Queenstown en Wanaka, de omgeving is prachtig, omgeven door prachtig uitzicht op heuvels en bergen die typerend zijn voor dit historische deel van Central Otago. Er is genoeg te zien en te doen voor zowel golfers als niet-golfers.
Comments
We hebben nog geen opmerkingen over:
Alexandra Golf Club
Laat als eerste een reactie achter, want het is erg belangrijk om andere mensen te informeren.
Golfbanen in de buurt
Alexandra Golf Club
Helaas hebben we nog geen informatie over andere golfbanen in dit gebied.

Nieuwe golfbaan toevoegen
Hotelreservering in de buurt Alexandra Golf Club binnen 20 km

Waarom boeken bij RUTAS TURISTICAS
De beste prijzen
Onze partnerships met de grootste operatoren ter wereld bieden een zoektocht naar de beste prijzen op de markt.
Meer opties
In Rotas Turisticas kunt u het hotel boeken, het vliegticket kopen, de transfer van de luchthaven naar het hotel boeken en vice versa, de lokale excursies boeken, de auto huren, een reisverzekering afsluiten en de plaatsen bezoeken die u kunt bezoeken en waar u naartoe kunt gaan.
Vakantietips & bestemmingen
Honderden vakantiebestemmingen met alle opties waarmee u eenvoudig de bestemming kunt kiezen die het beste bij uw droomvakantie past.
RUTAS TURISTICAS


Volg ons op sociale netwerken
  

 
Rotas Turisticas
Grupo Público · 8.410 membros
Aderir ao grupo
Podem publicar fotos das vossas viagens, férias, locais que estiveram ou gostariam de estar. Podem divulgar negócios ou actividades...